Återvinn mässingsskrot för en mer hållbar framtid

Som återvinningsföretag tar vi gärna hand om din mässingsskrot och erbjuder ett marknadsmässigt skrotpris på mässing. Det är dock inte alltid så enkelt att veta vilken skrot som kan återvinnas, tveka därför inte att kontakta oss med frågor om din skrot så berättar vi vad vi kan erbjuda just dig och din verksamhet. För ett mer klimatsmart och resurseffektivt samhälle behöver vi se på mässingsskrot som en resurs. En resurs som kan återanvändas till fördel för energiförbrukningen eller användas vid tillverkningen av en ny produkt. Återvinning och miljö är viktiga områden för oss och vi anlitar endast miljögodkända entreprenörer i vårt arbete och alla processer finns dokumenterade enligt ISO 9001 samt ISO 14001. På så vis kan du känna dig trygg med att sälja mässingsskrot hos oss och veta att återvinningen utförs på ett miljövänligt sätt. Stålbolaget erbjuder ett bra skrotpris på mässing, vilket alltså inte endast gör det till ett miljösmart val, utan ger även ersättning till ditt företag.

Det går att skicka alltifrån järn och kablar till koppar för återvinning till oss. Vissa processer som järn, koppar och aluminium återvinning går att utföra oändligt många gånger utan kvalitetsförlust, vilket bidrar till en både kostnadseffektivare och miljövänligare tillverkningsprocess. Att överlämna mässingsskrot för ett bra pris till återvinning är därför ett bra val för din verksamhet. Som återvinningsföretag ser vi inte bara miljömässiga möjligheter med återvinning av avfall utan också ekonomiska och erbjuder bra skrotpris på din mässing.

Stålbolaget erbjuder marknadsmässigt skrotpris på mässing

När du vill sälja mässingsskrot, eller skrot generellt, ska det vara smidigt och effektivt och därför har vi hundratals containrar utplacerade hos våra avtalspartners runt om i Sverige där våra kunder och partners kan kasta sin mässingsskrot. Vi hämtar sedan skroten och transporterar det till vår återvinningscentral i Osby där det klassas, omlastas och i vissa fall sorteras för vidare transport till smältverk eller legobearbetningsföretag. De tillverkar i sin tur en råvara av högsta kvalitet som vi sedan säljer till olika smältverk runt om i Europa. Stålbolaget erbjuder bra skrotpriser på mässing och det är viktigt för oss att kunna lämna över råvaror av högsta kvalitet till vår slutkund.

Vi har också järnväg hela vägen fram till vår återvinningscentral för ett miljövänligare transportsystem och som professionellt återvinningsföretag försöker vi ständigt förbättra oss, både kvalitet- och miljömässigt. Finns det ett miljövänligare, energisnålare eller effektivare sätt att utföra arbetet på så gör vi det. Att arbeta efter mätbara miljömål och att utföra grundliga uppföljningar är väsentliga delar för oss i vårt dagliga arbete, därför är vi säkra på att vi kan ta hand om din återvinning av mässingsskrot till ett bra pris men även på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Sedan starten år 1990 har allt fler industrier, kraftbolag och smältverk blivit våra samarbetspartners och vi hoppas att också bli ditt återvinningsföretag när du och din verksamhet vill sälja mässingsskrot till ett bra pris.